Martha’s Vineyard – Nyt album ude 22. maj 2020

Target Records kan med stolthed præsentere det nye album fra en af dansk musiks mest nærværende stemmer – Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år. Når man synger oppe fra erfaringerne, ned til den unge pige i fortiden, så er lyden dæmpet og dyb, mørk og skramlet og fuld af håb. Sangene handler om Martha’s Vineyard, Albertes rejse og næsten 3 år lange ophold i USA, fra hun var 16 til 19 år gammel. Alligevel er sangene ikke en formaning eller en opsang til et ungt, ulykkeligt, og vildt hjerte. De er et kram, en tak til oplevelserne, til prøvelserne, erfaringerne og de tossede historier. Andreas Fuglebæks varme og melodiske guitartemaer, lidt stryg og et smagfuldt skumrings-orkester, bærer Alberte Winding over hjertets glasskår og ind i varmen og lyset.

Alberte udtaler om albummets tilblivelse og musikalske univers:

Marthas Vineyard er en slags musikalsk erindring.Vi tog afsted for at indspille demogrundbånd, hos gamle venner, på Marthas Vineyard, som er en ø i Massachusetts, USA. Men i modsætning til en bog med erindringer, tager musikken mig i uventede retninger; jeg kan ikke kontrollere hvilke historier der dukker op, fordi ordene skal danse med melodien. Jeg syntes det gør den her plade dybere og mørkere, enklere og foruroligende. Jeg danser med Andreas lyd og den er smuk og fuld af lykkelig melankoli. Sådan blev mit liv også, dybere, mørkere, enklere, foruroligende, melankolsk og overraskende fyldt af kærlighed.

Marthas Vineyard er ude via. Target Records d. 22/5 – 2020.

Følg med på:

https://www.facebook.com/albertewindingmusik/

https://albertewinding.dk/

Alle pre-orders vil blive signeret af Alberte!

Trackliste:

1. Januar
2. Med vinden i håret
3. Hot tin roof
4. Der er så meget jeg ikke fortæller
5. Square Rigger
6. Carol og George
7. Californisk Lys
8. Blackberry Brandy
9. Vild
10. Menemsha Beach

Alberte CD: https://targetshop.dk/v…/alberte-winding-marthas-vineyard-cd

Alberte LP: https://targetshop.dk/v…/alberte-winding-marthas-vineyard-lp